onsdag den 8. juni 2011

World Cup – Segovia Spanien

Vi er fremme på hotellet i Segovia, vi ankom i går 23.15.


Rejsen var ikke just uden udfordringer, alt var bestilt og booket på forhånd, flyselskabet var informeret om hvor mange cykelkasser vi kom med og størrelsen på dem. Men jeg skal da lige love for at vi rendte ind i manden med verdens største Nejhat, stort set alt var bare noget skidt, og vi kunne slet ikke få de to store cykelkasser med, og den ene var så min.


Der falder lidt ro på, landstræneren får talt nejhatten lidt til ro. Vi skal lige til at boarde flyet, men men men der er stadig store problemer med at få de to store kasser ind i flyet, landstræner får en selvlysnede vest på, smutter med ned til kasserne, og sjovt nok, da hun kommer op i flyet, så er kasserne med, og hvordan er det så gået til, om kasserne var blev mindre, flyet stører eller om det var skyggen på nejhatten der havde blændet lidt det ved vi ikke…


I dag har vi pakket cykler ud, strammet og løsnet lidt skruer her og der, har haft første træningstur, planen var at køre lidt fladt, det er umiddelbart lidt svært da vi bor på et af bjergene, men vi fik trænet uden de store anstrengelser.


Nu er det tid til hvile og compex massage.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar