fredag den 8. juli 2011

World Cup Segovia

Jeg er kommet lidt bagud med opdateringerne.

Min enkeltstart gik ikke godt, der var en række ting der havde afgørende faktor for min præstation.
Her skal jeg da lige starte med at sige, at jeg selv havde fået opbygget det helt store forventningspres, hvilket ikke var det bedste udgangspunkt. Det er et også af de steder vi arbejder med på den mentale del af min træning.

En anden faktor var, at vi kørte med arrangørens bus og der var en afgang, det betød at jeg måtte side 6 timer i solen og vente på, at det blev min tur. Arrangøren havde ikke stille telt op til det danske hold, så jeg sad det meste af tiden i direkte sol, snuppede en ledig plads i de andre telte når muligheden var der.

Kl. blev 18.15 og jeg var efter en god opvarmning klar til start. Jeg følte mig tung fra starten, og efter få km. Begynder højre pedal, at give problemer, jeg ryger ud af pedalen, kan ikke selv komme tilbage i pedalen, får stoppet cyklen og får hjælp fra bilen, sætter i gang og træder til, men men men desværre er det bare slet ikke min dag, jeg ryger ud af samme pedal 4 gange, og kommer i mål slået af regerende verdensmesteren Quitan Aubage og Aitor Oroza, som begge har kørt en god enkeltstart.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar