fredag den 8. juli 2011

World Cup Segovia

Det er blevet dagen for vores linieløb.

Busafgangen passede perfekt med mit start tidspunkt, jeg havde den rigtige tid til forberedelser og opvarmning.

Det er en varm som passer mig godt, jeg kører bedste når det er rigtig varmt, musklerne fungere bare bedre og så har jeg det godt med det ekstra pres varmen gir.

Igen må jeg se i øjnene at det ikke bliver min dag.
Vi holder klar til start, da jeg fører world cuppen for jeg en god position, med start forrest.
Starten går godt, jeg er fint med lige ind til første bakke, og det lyder ikke sandt, men igen smutter skoen ud af højre pedal, denne gang har jeg ingen bil med mig, jeg får trukket triken indtil siden og får hjælp af en tilskuer til at komme tilbage i pedalen.

Nu er der stort hul op til de andre, jeg træder med alt hvad jeg har og begynder at nærme mig de andre, kan se at jeg vil få lukket hullet. Aitor kigger bagud og kan se, at jeg er på vej tilbage, gruppen taler sammen, og så træder de til og jeg må bare se hullet igen blive større og jeg kan ikke lukke det.

Det var to løb, der i stor udstrækning blev ødelagt tekniske problemer. Vi er derfor lige nu ved at finde en løsning så jeg ikke kan falde ud af pedalerne. De næste par dage prøver vi at montere en rem på pedalen ser om det kan komme til at fungere, eller om der skal en helt anden løsning til.

Jeg slutter World Cuppen med to 3. pladser og føretrøjen af World Cuppen, så helt skidt var det heller ikke.

Hvis du har kendskab til en pedal hvor skoen bliver låst fast, eller har andre idéer til hvordan jeg kan løse problemet vil jeg meget gerne høre fra dig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar